WEBSITE VOOR CHATTEN, VRIENDSCHAP OF RELATIE

ABCDATE

Wil jij graag nieuwe mensen ontmoeten? Bijvoorbeeld om samen iets te drinken, te sporten of naar de film te gaan? Of ben je
op zoek naar een vriendschap of een relatie? Dan is ABCDate
misschien wel iets voor jou.

ABCDate is een website waar je nieuwe mensen kunt ontmoeten. Je kunt een eigen profiel aanmaken. Dan kan je chatten met andere mensen. Er is ook een prikbord waar iedereen leuke berichtjes op kan zetten. Op de site staan ook filmpjes over onder andere contact maken en dating tips. In november kunnen cliënten van ASVZ hieraan meedoen.

Gezellige avond

ABCDate organiseert ook speciale avonden. Daar kan je naartoe gaan voor een gezellig avondje uit. Je kan er ook iemand ontmoeten die je op de website hebt leren kennen.

Veilige website

ABCDate is een veilige website. Niet iedereen kan zo maar lid worden. Alleen mensen die begeleiding krijgen van een zorgorganisatie kunnen aan ABCDate meedoen. In november kan jij hier ook gebruik van maken. ASVZ gaat begeleiders en cliënten goed uitleggen hoe het allemaal werkt. Er zijn dan ook speciale startfeesten. Jouw begeleider kan je aanmelden.

Informatie over ABCDate

Wil jij graag andere mensen ontmoeten? Dan kan je ABCDate uitproberen. Via ASVZ kan jij gratis lid worden. ASVZ vindt het wel belangrijk om goed uit te leggen hoe het werkt. Daarom organiseren we gezellige startfeesten. Kom jij ook?

  • Merwebolder, Sliedrecht: vrijdag 8 november van 13.00 – 15.00 uur
  • Vincentius, Udenhout: donderdag 21 november van 19.00 – 21.00 uur
  • Wielewaal, Rotterdam: vrijdag 22 november van 19.00 – 21.00 uur
image

FILMPJE

Wil je meer weten over ABCDate? Bekijk onderstaand filmpje.

Op hun website staat veel informatie. Hier staan ook nog meer filmpjes.

www.abcdate.nl

Deel dit artikel