ROBOTS EN GAMES

WIL JE EEN ROBOT OF EEN GAME LENEN?

Er zijn tegenwoordig veel moderne, technische hulpmiddelen in de zorg. Zoals robots of games. Die kunnen jou bijvoorbeeld helpen om je te ontspannen. Of om fit te worden. Via Eureka kun je die hulpmiddelen uitproberen. Wist je dat?

Beter slapen of ontspannen

Is dit een robot? Ja! Ook al zou je dat niet meteen zeggen. Maar door deze slaaprobot kan je makkelijker ontspannen of in slaap vallen.

Muziekkat

Dit is niet zo maar een kat. Het is een muziekkat! In deze knuffel zit een speaker die werkt via bluetooth. Je kunt er lekker mee knuffelen en tegelijk naar je favoriete muziek of een luisterboek luisteren. Maar er zitten ook echte kattengeluiden in. Miauw!

Zelf apparaten bedienen door de Energise

De Energise is een handig apparaat, vooral als je je handen niet zo goed kan gebruiken. Met dit apparaat kan je namelijk toch zelf een apparaat bedienen. Je sluit de Energise aan op bijvoorbeeld een mixer, bubbelbuis of ventilator. Op die manier kan je zelf het apparaat aanzetten.

WAT IS EUREKA?

Eureka is een onderdeel van ASVZ. Eureka houdt zich bezig met het inzetten van technologie binnen de zorg. Er is een uitleenservice waar je allerlei middelen kan lenen. Alle groepen van ASVZ kunnen hier gebruik van maken. Zo kun je ontdekken of een middel bij jou of de groep past. Ben je nieuwsgierig? Kijk dan eens met je begeleider op www.eureka.asvz.nl (daar heeft je begeleider zijn inloggegevens van ASVZ voor nodig). Je begeleider kan op deze site voor jou en de groep middelen lenen, met de inloggegevens van ASVZ. Voor meer informatie of het lenen kun je mailen naar eureka@asvz.nl.

Meer hulpmiddelen bekijken? In dit artikel staan meer hulpmiddelen die je bij Eureka kan lenen? Kijk eens in deze editie. Op de website van Eureka staan nog meer materialen die je kan lenen. Je begeleider kan met zijn inloggegevens van ASVZ inloggen. Zit er iets bij dat jij wil uitproberen? Kijk dan op www.eureka.asvz.nl.

Deel dit artikel