ABCDATE

WEBSITE EN APP VOOR VRIENDSCHAP OF RELATIE

Ken jij ABCDate al? Dat is een website waar je nieuwe mensen kan ontmoeten. Bijvoorbeeld voor vriendschap of een relatie. ABCDate heeft nu iets nieuws: een app voor je telefoon.

FILMPJE

Wil je meer weten over ABCDate? Bekijk onderstaand filmpje. En kijk voor meer filmpjes op het YouTube-kanaal van ABCDate. Daar geven Marleen en Sofie goede tips en beantwoorden zij vragen van deelnemers van ABCDate.

Download hier je ABCDate app

ABCDate is een website waar je nieuwe mensen kunt ontmoeten. Je kan online chatten of misschien wel afspreken om samen iets te drinken of om leuke dingen te doen. ABCDate is een veilige website. Niet iedereen kan zo maar lid worden. Alleen mensen die begeleiding krijgen van een zorgorganisatie kunnen aan ABCDate meedoen. Woon je bij ASVZ? Dan kan je gratis lid worden.

Nieuw! De app van ABCDate

De app van ABCDate kan je downloaden op je telefoon. Je kan dan profielen van andere mensen bekijken en elkaar berichten sturen. Je krijgt ook meteen een melding op je telefoon als er een nieuw bericht is. De app heeft ook een spraakfunctie. Je kan dan berichten inspreken en de app zet dat om in tekst. Dat is lekker handig!

Prikbord

Op het prikbord van ABCDate kan je zelf berichten plaatsen. Je kan ook op berichten van andere mensen reageren. Of een vraag stellen. Het prikbord staat nog niet in de app, maar wel op de website www.abcdate.nl.

Filmpjes over vriendschap en omgaan met elkaar

Wil je meer weten over vriendschap, relaties of hoe je goed met elkaar omgaat? Op de website van ABCDate staan veel filmpjes over deze onderwerpen. Er staan ook tips over online dating. Kijk eens op www.abcdate.nl/uitleg.

Deel dit artikel