JOUW WENSEN BESPREKEN

NIEUWE AGENDA VOOR HET IP-GESPREK

In je Individueel Plan staan jouw wensen, mogelijkheden en behoeftes. Er staan ook afspraken in tussen jou en ASVZ.

Een Individueel Plan is bedoeld om jou meer de leiding te geven over je eigen zorg. Zo weten je begeleiders welke begeleiding jij wilt bij jouw dagelijks leven.

IP gesprek

Elk jaar wordt je IP besproken. Als het mogelijk is, ben jij daar zelf ook bij. Jij bepaalt zelf of jij er wel of niet bij wilt zijn. Of dat je er misschien heel even bij bent. Jouw persoonlijk begeleider is bij het IP gesprek. Je mag ook andere mensen uitnodigen, zoals je ouders, de orthopedagoog of de arts.

Voorbereiding IP gesprek Samen met je PB’er bereid je het IP gesprek voor. Jij kan dan vertellen welke onderwerpen jij wilt bespreken. Die onderwerpen komen dan op de agenda voor het IP gesprek. Een agenda is een lijst met punten die besproken moeten worden. Iedereen die bij het gesprek is, krijgt de agenda.

Nieuwe IP agenda

Vroeger maakte de teamleider de agenda voor het IP gesprek. Nu maak jij deze zelf. Eventueel met hulp van je PB’er. Om je hierbij te helpen, hebben we een document gemaakt. Vraag ernaar bij je begeleider of bekijk het hier.

image

IP gesprek voorbereiden Wil jij je IP gesprek voorbereiden? In de jaargids Goed om te weten staan handige tips. Klik op onderstaande button om naar de online jaargids te gaan. Heb je de jaargids nog? Gebruik dan ook de invulbladzijde. Heb je de gids niet meer? Vraag dan een extra exemplaar aan via tijdschrift@asvz.nl.

Deel dit artikel