BEELDZORG CENTRALE VAN ASVZ

BEELDZORG;

IETS VOOR JOU?

Ken je de Beeldzorg Centrale van ASVZ? Daar werken begeleiders met wie je kan beeldbellen. Dat kan je doen als je thuis bent, maar ook onderweg. En het kan iedere dag, want er is altijd iemand aanwezig: overdag én ’s nachts.

24 uur per dag bereikbaar

De Beeldzorg Centrale is de hele week open. Dus ook in het weekend, ’s nachts en tijdens feestdagen. Je mag altijd bellen als je daar behoefte aan hebt. Dat is helemaal niet raar. We zitten voor je klaar!

Beeldzorg onderweg

Je kan beeldzorg ook buiten je huis gebruiken, met je mobiele telefoon. Dat is handig als je bijvoorbeeld met de bus of metro reist en je hebt opeens een vraag. Je hebt misschien de halte gemist en weet niet goed wat je moet doen. Via beeldzorg op je telefoon kan je dan met de begeleider op de Beeldzorg Centrale bellen. Hij of zij kan je dan verder helpen.

Clubjes via beeldbellen

Clubjes van ASVZ kunnen ook de app van beeldbellen gebruiken. Dat is nieuw. Zo start binnenkort een Bijbelclub van een geestelijk verzorger. Er kunnen maximaal 4 mensen tegelijk meedoen. Zo kunnen zij op een veilige manier met elkaar praten. Dat is extra handig in deze coronatijd. Je club kan dan toch doorgaan.

Wat kan je met beeldzorg?

Beeldzorg is begeleiding via een beeldscherm. Met beeldzorg kun je elkaar zien en met elkaar praten. Je kan contact hebben met begeleiders van ASVZ in de Beeldzorg Centrale, maar ook met familie en vrienden. Beeldzorg gebruik je als jij daar behoefte aan hebt. Dat kan handig zijn. Want soms is je eigen begeleider niet aanwezig of wil je iets liever met iemand anders bespreken. Je bent bijvoorbeeld verdrietig en je wilt daar met iemand over praten. Of je hebt corona en je zit in isolatie op je kamer. Je voelt je daardoor misschien wel alleen. Dan kan je even beeldbellen met een begeleider van de Beeldzorg Centrale. Wil je meer weten over beeldzorg? Praat erover met je begeleider. Hij of zij kan beeldzorg voor je aanvragen.

Meer informatie over beeldzorg

Wil je meer weten over beeldzorg? Lees dan deze folder.

Je kunt ook naar de tekst uit de folder luisteren. Klik op onderstaande play-button.

Deel dit artikel