KERSTACTIVITEITEN BIJ ASVZ

SAMEN GENIETEN VAN KERST

Kerst is dit jaar anders dan je gewend bent. Maar zeker niet minder leuk. We hebben leuke activiteiten bedacht om er samen een gezellige kerst van te maken.

Kerstfilm

Zo is er een ├ęchte kerstfilm gemaakt. In deze film spelen bewoners en medewerkers van ASVZ de hoofdrol. Zij spelen op hun eigen manier een stuk na van het kerstverhaal. Het is een erg mooie film geworden! En weet je wat leuk is? Je kan deze kerstfilm samen met je huisgenoten en begeleiders kijken.

Tas met verrassingen

Alle woningen krijgen een tas met verrassingen. Deze tas is gevuld met materialen die horen bij het kerstverhaal uit de kerstfilm. Hiermee kan je met je huisgenoten een kersttafel maken voor in de woonkamer. Misschien heb je zelf ook nog spullen voor op de kersttafel? Zoals een kerstster, kerstbal of kerststal.

Meer activiteiten

ASVZ kijkt of we meer kerstactiviteiten kunnen organiseren. Die moeten natuurlijk wel op een veilige manier plaatsvinden, vanwege het coronavirus. Als we meer weten, zetten we dat op de website van ASVZ. Je begeleiders kunnen ook op Portaal meer informatie vinden.

Deel dit artikel