LEKKER VEGETARISCH
MEXICAANSE NACHOSCHOTEL
Wist je dat je ook heerlijk vegetarisch kan koken? Giovanni en zijn collega’s van de Roef in Sliedrecht bedachten samen deze vegetarische nachoschotel. Het is makkelijk te maken en snel klaar. En het is natuurlijk erg lekker. Eet smakelijk!
Welke ingrediënten heb je nodig?
Stap 1
Verwarm de oven voor op 150 graden. Snijd de ui in blokjes en snijd de knoflook fijn.
Stap 2
Bak het vega gehakt rul en voeg de ui en de knoflook toe. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 3
Leg een laag nacho’s op de bodem van een ovenschaal. Verdeel het gehakt en de tomatenblokjes over de nacho’s.
Stap 4
Verdeel hierover de coulis en de kaas.
Stap 5
Steek de rest van de nacho’s met de punt naar beneden in het gehakt.
Stap 6
Verdeel de crème fraîche over het gehakt.
Stap 7
Zet circa 12 minuten in het midden van de oven tot de kaas is gesmolten.
TIP VAN GIOVANNI!
‘Wist je dat ze in Mexico nacho’s bijna altijd eten met guacamole erbij? Dat maken ze van avocado, tomaat en ui. Wil je guacamole maken? Gebruik dan dit recept.