Stap 1
Doe de couscous in een kom. En giet hierop 150 milliliter kokend water. Roer door en laat afkoelen.
Stap 2
Wrijf de couscous los in een schaal. Dit kan je ook met een vork doen.
Stap 3
Snijd de ui, peper, tomaat, perzik, komkommer en dadels in blokjes.
Stap 4
Voeg wat je gesneden hebt toe aan de couscous. En roer goed door elkaar.
Stap 5
Klop olijfolie, perziksap en citroensap in een schaaltje door elkaar. Dit is de dressing.
Stap 6
Roer 2/3 van de dressing door de couscous. En schep de couscous op de borden.
Stap 7
Verdeel de munt en rucola erop. En sprenkel de rest van de dressing eroverheen. Eet smakelijk!
TIP VAN GIOVANNI!
‘Ik voeg soms ook stukjes feta toe aan de salade. Dat maakt ‘m extra lekker! En in de zomer maak ik deze salade vaak als bijgerecht bij een barbecue.’