JAARPLAN 2020

WAT STAAT ER IN HET JAARPLAN?

Het is belangrijk dat jij begeleiding krijgt die bij je past. Daarom schrijft ASVZ ieder jaar op wat goed gaat of wat beter kan in de zorg. Dit noemen we het
jaarplan van ASVZ.

ASVZ wil samen met jou en je ouders of verwanten aan de slag met de punten uit het jaarplan. Maar ook met vrijwilligers en begeleiders. Want door dingen samen te doen zijn er al veel mooie dingen gebeurd. Hier wil ASVZ in 2020 mee doorgaan.

Wat wil ASVZ doen?

ASVZ wil graag dat jij met je medebewoners, begeleiders en verwanten gaat praten over het jaarplan. Bedenk met elkaar wat er op jouw woning of dagbesteding beter kan en voer het samen uit. Zo kunnen we met elkaar de zorg verbeteren.

Jaarplan 2020

De plannen van ASVZ voor 2020 staan in het jaarplan. Beluister het jaarplan hieronder.

Bekijk hiernaast het filmpje over het jaarplan.

Wat ga jij doen?

In het jaarplan van ASVZ staan veel onderwerpen. Daarom hebben we een korte versie van het jaarplan gemaakt. Er is ook een filmpje over het jaarplan, zie hierboven. De begeleiding van jouw woning krijgt deze korte versie van het jaarplan ook, zodat jullie het samen kunnen bespreken. Wat ga jij in 2020 doen?

Cliƫntenraad

Wil je iets doorgeven aan de SCR? Je begeleider kan dit doorgeven aan de coach van de SCR. Vraag aan je begeleider of hij of zij dat wil doen. Weten jullie niet wie de coach van jouw SCR is? Stuur dan een mail naar clientzeggenschap@asvz.nl. Heb je een vraag aan de CCR? Mail naar: ccrclienten@asvz.nl.

Deel dit artikel