DE CCRc IS ER VOOR JOU

NIEUWS VAN DE CCRc

De CCR deelraad cliƫnten (de CCRc) praat samen met de deelraad verwanten en met de raad van bestuur over de begeleiding die ASVZ geeft. Welke onderwerpen hebben we besproken?

In februari heeft de CCR gepraat met John Itswaard. Hij weet veel van computers en hoe dit geregeld is bij ASVZ. De CCR heeft met hem gepraat, omdat er vragen waren van bewoners. Bijvoorbeeld: ik wil iets op kunnen slaan op de computer maar dat kan niet. Ook waren er vragen over het internet. Zoals over de wifi, die niet goed werkt.

Wifi van ASVZ

De wifi van ASVZ is alleen bedoeld voor gasten. Zij kunnen dan gebruikmaken van WhatsApp en andere kleine apps. De wifi is niet bedoeld om bijvoorbeeld films te downloaden of te gamen.

Heb jij een vraag?

Veel bewoners hebben ook vragen over ITT. ITT betekent Internet, Telefoon en Televisie. Zij willen weten hoe dat werkt. Of wat je moet betalen als je zelf snel internet wil hebben op je kamer. De CCRc wil alle vragen verzamelen. En de raad wil weten wat jij graag op een computer van ASVZ wilt doen. Je kan je vragen mailen naar ccrclienten@asvz.nl. De CCRc gaat dan daarover praten met de ICT-afdeling van ASVZ. Natuurlijk laten ze je dan ook weten wat de antwoorden zijn. Dat lees je dan een andere keer in dit tijdschrift.

Leden van de deelraad verwanten en de deelraad cliƫnten (van links naar rechts):

Bertina Spelt Willem Dijkhuizen Steven Boussen Peter Brandenburg Esther Bijkerk Hans Bax Ellen Zuidema Iris Schoel Ton van den Dries Yvette de Leeuw van Weenen

De CCR heeft gepraat over het kwaliteitsrapport en het voedingsbudget van ASVZ. Wil je hier meer over weten? Mail dan naar: ccrclienten@asvz.nl.

Deel dit artikel