ZORGTECHNOLOGIE OP MAAT

MEER EIGEN REGIE DOOR TECHNOLOGIE

Wist je dat technologie jouw leven beter kan maken? Het team van Zorgtechnologie op Maat zoekt naar oplossingen voor verschillende vragen. Daarbij kijken ze altijd naar jouw wensen en behoeften. Zo krijg je door technische hulpmiddelen meer eigen regie.

Peter (62)

‘Ik vind het fijn om dingen zelf te doen. Zoals eten, koffie drinken en naar mijn werk gaan. Ik moest altijd aan de begeleiding vragen om de deur te openen. Dat wilde ik graag zelf kunnen. Dankzij een oplossing van Zorgtechnologie op Maat kan ik dit nu ook zelf. Met de knop in mijn rolstoel kan ik de deuren in de woning openen. Daar ben ik echt heel blij mee! Zo heb ik meer eigen regie gekregen. Wil jij ook meer zelf doen? Ga dan in gesprek met Tanja en Brenda. Zodat je straks ook meer zelf kan.’

Zorgtechnologie op Maat is er voor iedereen die bij ASVZ woont. Het team zoekt samen met jou en je netwerk naar oplossingen voor jouw vragen. Geen vraag is te gek! Misschien wil je nog meer taken zelfstandig doen in het huishouden. Of heb je een vraag over goed slapen. Of zijn er dingen die anders of nog beter kunnen. Zorgtechnologie op Maat zoekt samen met jou naar de oplossing die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Want er kan echt heel veel met technische hulpmiddelen.

Team

Het team van Zorgtechnologie op Maat bestaat uit Tanja Dekker en Brenda Barbier. Tanja ken je misschien van Eureka. En Brenda van Ergotherapie. Zij werken voor alle regio’s van ASVZ. Dat doen ze niet alleen. Samen met medewerkers van andere afdelingen van ASVZ lossen zij jouw vraag op.

Hulp nodig?

Ben je benieuwd wat Zorgtechnologie op Maat voor jou kan betekenen? Dan kan je begeleider een mail sturen naar zorgtechnologieopmaat@asvz.nl. Of het aanvraagformulier op Portaal invullen. Dan gaat Zorgtechnologie op Maat met jouw vraag aan de slag.

Tanja Dekker en Brenda Barbier

Deel dit artikel