JAARPLAN ASVZ

WAT STAAT ER IN HET JAARPLAN?

Het is belangrijk dat jij de begeleiding krijgt die bij je past. Daarom schrijft ASVZ ieder jaar op wat goed gaat of wat beter kan in de zorg. Dit noemen we het jaarplan van ASVZ. Het jaarplan van 2019 heet ‘We maken elkaar sterker’.

ASVZ wil samen met jou en je ouders of verwanten aan de slag met de punten uit het jaarplan. Maar ook met vrijwilligers en begeleiders. Want door dingen samen te doen zijn er al veel mooie dingen gebeurd. Hier wil ASVZ in 2019 mee doorgaan.

Wat wil ASVZ doen?

ASVZ wil graag dat jij met je medebewoners, begeleiders en verwanten gaat praten over het jaarplan. Bedenk met elkaar wat er op jouw woning of dagbesteding beter kan en voer het samen uit. Zo kunnen we met elkaar de zorg verbeteren.

Wat ga jij doen?

In het jaarplan van ASVZ staan veel onderwerpen. Daarom hebben we een korte versie van het jaarplan gemaakt. Die staat hieronder. Er is ook een filmpje over het jaarplan. De begeleiding van jouw woning krijgt deze korte versie van het jaarplan ook, zodat jullie het samen kunnen bespreken. Wat ga jij in 2019 doen?

Wat is een jaarplan? In dit filmpje legt ASVZ uit wat jij met het jaarplan kan doen.

Deel dit artikel